Så här gör du varm choklad 2.0! Mjölkchokladbomber fyllda med O'boy och marshmallows som smälter när du häller varm mjölk på - så roligt sätt att servera en kopp varm choklad.
Smält chokladen i mikron eller över ett vattenbad. Låt svalna lite.
Fördela den smälta chokladen i 8 st runda silikonformar. Vänd sedan formarna fram och tillbaka i olika riktningar för att chokladen ska bli jämnt fördelad. Använd en silikonpensel för att pensla och se till att formarna verkligen täcks överallt och hela vägen upp till kanten.
Spara den choklad som blir över för att drissla över chokladbomberna senare.
Ställ in formarna i kylskåpet för att stelna, ca 20 minuter.
Tryck ut chokladskalen försiktigt ur formarna. Fyll 4 av skalen med O’boy och marshmallows.
Värm en tallrik i mikron eller i ugnen. Ta sedan försiktigt de 4 resterande chokladskalen och tryck försiktigt mot den varma tallriken så kanten smälter lite. Limma sedan ihop med de fyllda halvorna så det blir runda chokladbomber. Ställ in i kylskåpet ytterligare 10 minuter för att stelna.
Lägg ner bomberna i koppar eller glas, häll över varm mjölk och se hur de öppnar sig.