Lägg de torra ingredienserna på köksbänken eller bakbordet.
Skär kallt smör i bitar och lägg dem och en halv äggula mitt i mjölet. Börja med att arbeta in mjölet i smöret, utifrån och in. Droppa i vattnet mot slutet för att få ihop degen bra.
Sätt ugnen på 175 grader.
Kavla ut degen till cirka 0,5 cm tjocklek på mjölad arbetsbänk. Stansa ut cirka 24 rundlar, cirka 4 cm i diameter. Stansa ut ett mindre hål i mitten på hälften av degrundlarna.
Lägg över på bakplåtspappersklädda plåtar.
Grädda i mitten av ugnen i 7–10 minuter tills kakorna är torra.
Dra försiktigt över bakplåtspappret på galler och låt kakorna kallna.
Vispa ihop smöret med florsocker och vaniljsocker tills det blir luftigt. Vispa
sist i en äggula.
Bred frosting på de hela kakorna och bred sedan på sylt.