Tebröd - se & gör

En riktig klassiker på fikabordet är färgglada tebröd. Här visar Johan Sörberg hur du bakar dem.

22 november 2016

Du behöver

  • 250 g mandelmassa
  • 50 g strösocker
  • 60-80 g äggvita
  • karamell- eller pastafärg

Dekoration

  • nötter
  • syltade fruktskal
  • cocktailbär

Gör så här

  1. Riv mandelmassan. Blanda ihop med sockret. Tillsätt äggvitan pö om pö och blanda tills det är klumpfritt.
  2. Färga smeten efter tycke och smak.
  3. Spritsa ut kakor på ett bakplåtspapper.
  4. Dekorera och låt vila över natten.
  5. Grädda på 230 grader, 3-5 minuter. Njut!
Kommentera receptet
Presenteras av Kökets favoriter

Bakbunkar från kända varumärken

Bakbunkar från kända varumärken Se fler

Fler goda recept