Tebröd - se & gör

Tebröd - se & gör
Johan Sörberg
Johan Sörberg

Tebröd - se & gör

7 ingredienser

En riktig klassiker på fikabordet är färgglada tebröd. Här visar Johan Sörberg hur du bakar dem.

Se Johan Sörberg laga receptet

logo

Ingredienser

Håll skärmen tänd
  • 250 g mandelmassa
  • 50 g strösocker
  • 60-80 g äggvita
  • hushållsfärg (eller pastafärg)

Dekoration

  • blandade nötter
  • syltade fruktskal
  • cocktailbär

Gör så här

Håll skärmen tänd
  1. Riv mandelmassan. Blanda ihop med sockret. Tillsätt äggvitan pö om pö och blanda tills det är klumpfritt.
  2. Färga smeten efter tycke och smak.
  3. Spritsa ut kakor på ett bakplåtspapper.
  4. Dekorera och låt vila över natten.
  5. Grädda på 230 grader, 3-5 minuter. Njut!