Tebröd - se & gör

Tebröd - se & gör
Johan Sörberg
Johan Sörberg

Tebröd - se & gör

25

7 ingredienser

En riktig klassiker på fikabordet är färgglada tebröd. Här visar Johan Sörberg hur du bakar dem.

Ingredienser

  • 250 g mandelmassa
  • 50 g strösocker
  • 60-80 g äggvita
  • hushållsfärg (eller pastafärg)

Dekoration

  • blandade nötter
  • syltade fruktskal
  • cocktailbär

Gör så här

  1. Riv mandelmassan. Blanda ihop med sockret. Tillsätt äggvitan pö om pö och blanda tills det är klumpfritt.
  2. Färga smeten efter tycke och smak.
  3. Spritsa ut kakor på ett bakplåtspapper.
  4. Dekorera och låt vila över natten.
  5. Grädda på 230 grader, 3-5 minuter. Njut!
TIPS!
läs mer
Sponsrat
Supergod och krämig avokadopasta

Enkla tips!

Skapa nya rätter med resterna i kylen

Läs mer