Bjud på tacos i salladsform! Det här blir en riktigt fräsch och matig sallad med kryddig halloumi, avokado och krispigt goda grönsaker. Servera med tortillachips.
Blanda 3 dl gräddfil med 1 påse Paprika & Chili Dip Mix i en skål och ställ åt sidan.
Tacosallad
Skär Halloumibitarna i kuber och stek på medelvärme tills gyllene. Tärna även paprikan och tillsätt den i pannan tillsammans med tacokrydda. Tillsätt 0,5 dl vatten och låt puttra någon minut. Ställ åt sidan och låt svalna.
Skölj bönorna och dela tomaterna. Skär rädisorna i klyftor.
Blanda samman bönor, tomat, green chili, majs och limejuice. Smaka av med salt.
Arrangera sallad i 4 serveringsskålar. Fördela grönsaksblandningen och lägg på ett par skivor avokado.
Toppa med halloumi och arrangera tortillachipsen på sidan.
Garnera med färsk koriander och servera med dippsåsen.