Rökt kalkon med raggmunkar

3 röster
4

Vissäter gårds äppelvedsrökta kalkonlår med raggmunk, äppelmos och rårörda lingon.

Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 800 g potatis
  • 1 ägg
  • 2 dl dinkelmjöl
  • 4 dl mjölk
  • salt

Till servering

  • 20 skivor äppelvedsrökt kalkonlår
  • 1 dl äppelmos
  • 1 dl rårörda lingon

Gör så här

  1. Blanda samman ägg, mjölk och dinkelmjöl.
  2. Skala och riv potatisen fint, pressa ur vätskan och blanda sedan snabbt ner i äggsmeten.
  3. Värm upp en stekpanna och stek raggmunkarna frasiga.
  4. Stek kalkonskivorna och servera med nystekta raggmunkar, äppelmos och rårörda lingon.
26 augusti 2013
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept