• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Supersnabba bullar med O'boy-fyllning

Supersnabba bullar med O'boyfyllning Ny
Oboy logga NY
Oboy logga NY

Supersnabba bullar med O'boy-fyllning

6 steg att laga

5 ingredienser

30 m

Världens snabbaste bullar på smördeg med chokladfyllning av O'boy. Det här kommer bli en riktig favorit på barnkalaset eller bara när du behöver svänga ihop ett riktigt snabbt fikabröd.

O'boy - Originalet funnits i skafferiet hos de flesta barnfamiljer sedan 1960.

O'boy produktbild Ny

Ingredienser

  • 2 förp smördeg
  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 2,5 dl O’boy Original
  • 1 ägg
  • 1 dl pärlsocker

Gör så här

  1. Värm ugnen till 200 grader.
  2. Blanda ihop smör och O’boy. Från början kan det kännas som att O’boyen inte går in i smöret, men ha tålamod. Det kommer att bli jättebra.
  3. Rulla ut smördegen och bred O’boy-smöret över en smördeg. Lägg den andra smördegen över.
  4. Skär ut remsor. Snurra remsorna och forma till en lång “spiral” Nyp gärna ihop ändarna lite så håller snurrorna formen bättre när de gräddas.
  5. Snurra ihop spiralerna till snurror. Det är inte så viktigt hur det görs, men tryck fast ändarna under bullarna så att de inte går upp under gräddningen.
  6. Pensla snurrorna med uppvispat ägg och strö på pärlsocker. Baka mitt i ugnen i ca 10-12 minuter, tills de blir gyllene och genomgräddade. Passa så att O’boy-fyllningen inte bränns.