Supersnabba bullar med O'boy-fyllning
Supersnabba bullar med O'boy-fyllning
5 ingredienser
30 m
Världens snabbaste bullar på smördeg med chokladfyllning av O'boy. Det här kommer bli en riktig favorit på barnkalaset eller bara när du behöver svänga ihop ett riktigt snabbt fikabröd.

Ingredienser
- 2 förp smördeg
- 100 g smör, rumsvarmt
- 2,5 dl O’boy Original
- 1 ägg
- 1 dl pärlsocker
Gör så här
- Värm ugnen till 200 grader.
- Blanda ihop smör och O’boy. Från början kan det kännas som att O’boyen inte går in i smöret, men ha tålamod. Det kommer att bli jättebra.
- Rulla ut smördegen och bred O’boy-smöret över en smördeg. Lägg den andra smördegen över.
- Skär ut remsor. Snurra remsorna och forma till en lång “spiral” Nyp gärna ihop ändarna lite så håller snurrorna formen bättre när de gräddas.
- Snurra ihop spiralerna till snurror. Det är inte så viktigt hur det görs, men tryck fast ändarna under bullarna så att de inte går upp under gräddningen.
- Pensla snurrorna med uppvispat ägg och strö på pärlsocker. Baka mitt i ugnen i ca 10-12 minuter, tills de blir gyllene och genomgräddade. Passa så att O’boy-fyllningen inte bränns.
TIPS!