Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Stekt rödspätta med ananas
Foto: TV4
Stekt rödspätta med ananas
Betyg: 5 av 5 (1 röster)
1
Spara
Av:
Köket.se
5
ingredienser
Till rödspättan bjuds ananas och purjo. En ny smakkombination.
Ingredienser
portioner
2 förp rödspätta eller hajmal à 240 g
salt
1 förp ananasringar
malen ingefära
2 purjolökar
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Salta fisken och stek den enligt anvisningarna på förpackningen.
Krydda de avrunna ananasringarna med lite ingefära och stek dem så att de får en lätt brynt yta.
Skiva purjolöken tunt och stek den mjuk och gyllengul i lite matfett. Servera tillbehören till den nystekta spättan.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut