Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Stekt abborrfilé med kantareller
Foto: TV4
Stekt abborrfilé med kantareller
Betyg: 3 av 5 (3 röster)
3
Spara
Av:
Köket.se
7
ingredienser
Den är bara läcker.
Ingredienser
portioner
4 abborrfiléer
vetemjöl
salt
peppar
100-125 g smör
ca 150 g kantareller
gräslök, hackad
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Smörfräs kantarellerna och håll dem varma. Smält 50 – 75 g smör att slå över.
Krydda fisken och vänd filéerna i mjöl. Stek dem med smör på låg värme. Lägg upp på tallrik med kantarellerna och slå smöret över. Strö på gräslök.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut