Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Spenatgratäng
Foto: TV4
Spenatgratäng
Betyg: 3.75 av 5 (8 röster)
8
Spara
Av:
Köket.se
9
ingredienser
Gott till korv.
Ingredienser
portioner
1 förp fryst bladspenat
4 ägg, hårdkokta och hackade
muskot, riven
2 msk margarin
3 msk vetemjöl
ca 4 dl kaffegrädde
salt
peppar
ost, riven
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Sätt ugnen på 250°. Tina spenaten och pressa ur vattnet. Lägg den i en lättsmord ugnsform och krydda med muskot.
Fräs margarin och mjöl till såsen i en kastrull, späd med grädden och krydda. Koka 10 min.
Vänd ned äggen i såsen och slå över spenaten. Strö på ost och gratinera ca 10 min.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut