Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Spättarulader med svampfyllning
Foto: TV4
Spättarulader med svampfyllning
Betyg: 3 av 5 (1 röster)
1
Spara
Av:
Köket.se
9
ingredienser
Smalt och gott.
Ingredienser
portioner
800 g rödspättafilé
salt
ca 1 dl vitt vin
Fyllning:
ca 400 g champinjoner, hackade
2 schalottenlökar, hackade
1 dl purjolök, finskuren
salt
peppar
persilja, hackad
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Sätt ugnen på 225°. Salta fisken och lägg ut filéerna på en bräda.
Bryn fyllningen lätt med smör en panna. Fördela den över filéerna och rulla ihop.
Lägg rullarna tätt i en lättsmord ugnsform. Slå på vinet.
Sätt in fisken mitt i ugnen 10 – 15 min tills fisken känns klar. Strö lite persilja över.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut