Snittar med burrata, prosciutto och persika

Snittar med burrata, prosciutto och persika

7 ingredienser

10 min

Sommarens absolut godaste och vackraste snitt. Bjud gärna på till picknicken, studenten eller helgmyset! Krispiga dinkelkex med krämig burrata, salt prosciutto och den söta persikan - mums!

Göteborgs Utvalda Lätt Dinkel
Göteborgs utvalda dinkel

Göteborgs Utvalda Lätt Dinkel

Njut av det utvalda till helgen! Testa de goda Dinkelkexen

Läs mer

Ingredienser

  • 1 förp Göteborgs Utvalda Lätt Dinkel
  • 1 förp burrata
  • 2 persikor, skivade
  • 80 g prosciutto
  • färsk basilika
  • svartpeppar
  • flingsalt

Gör så här

  1. Lägg upp kexen på ett uppläggningsfat eller en bricka.
  2. Montera snittarna med burrata, en skiva persika och prosciutto. Toppa med hackad basilika, svartpeppar och flingsalt.
  3. Servera direkt och njut!
TIPS!
Fler tips!
Kex med burratadipp och brynt smör Göteborgs Utvalda

Fler tips!

Här hittar du mer inspiration och härliga recept från Göteborgs utvalda!

Läs mer