Hur bakar man raw food chokladbollar?

36 röster
1 h
15 st

Riktigt goda raw food chokladbollar gjorda på cashewnötter, dadlar och kokosolja. Titta på klippet för att se hur du gör.

Visa mer
1 h
15 st

Du behöver

  • 8 urkärnade dadlar
  • 2 nävar cashewnötter
  • 1 msk orostat kakaopulver
  • 1,5 msk kokosolja
  • 1 dl kokos
  • 1 dl torkade tranbär

Gör så här

  1. Mixa cashewnötterna tills de blir som ett grovt mjöl.
  2. Tillsätt de urkärnade dadlarna, kakaon och kokosoljan. Fortsätt mixa tills det blir som en jämn smet.
  3. Rulla till små bollar och vänd/skaka i kokos eller hackade torkade tranbär. Ställ i kylen i 30 minuter.
26 januari 2015
Kökets box

laddar fler recept

Laddar fler recept