Sallad på rädisor

0 röster
4
Sallad på rädisor
Foto: TV4

Blandningen mellan de krispiga rädisorna och de mjuka äggen ger en upplevelse utöver det vanliga. Servera salladen till grillat kött.

Visa mer
4

Du behöver

  • 1 knippe rädisor, avlånga
  • 1 krm salt
  • 1 msk ättiksprit 12%
  • 1 dl vatten
  • 1 msk socker
  • 2 ägg, hårdkokta
  • 1 dl gräddfil
  • 1 knippe dill

Gör så här

  1. Ansa rädisorna och dela dem på längden. Blanda samman salt, ättiksprit, vatten och socker. Vänd ner rädisorna i blandningen.
  2. Skala äggen och skär dem i klyftor. Varva rädisor och äggklyftor i en skål.
  3. Hacka dillen grovt. Klicka över gräddfil och strö över dill.
26 januari 2009
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept