
Sallad på fiskfilé och kronärtskockor

Foto: TV4
Du behöver
- 1 kruka bladsallat
- 300 g kokt, kall fiskfilé
- 1 förp kronärtskocksbottnar
- 1 röd paprika
- 0,5 gul lök
- 1 dl gröna oliver
- 2 msk vitvinsvinäger
- 0,5 dl olivolja
- salt och malen svartpeppar
- 0,5 knippe dill
Gör så här
- Dela fisken i mindre bitar. Skär kronärtskocksbottnarna i strimlor. Strimla även paprikan. Skala och strimla löken.
- Bottna ett vackert fat med sallatsblad. Varva fisk, kronärtskocka, paprika, lök och oliver ovanpå. Dekorera med dill.
- Vispa ihop vinäger, olja, salt och peppar. Slå vinägretten över salladen före servering.
26 januari 2009
Laddar fler recept...