Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Sallad på fiskfilé och kronärtskockor
Foto: TV4
Sallad på fiskfilé och kronärtskockor
Betyg: 0 av 5
0
Spara
Av:
Köket.se
11
ingredienser
När du får fisk över kan du använd den i en läcker sallad.
Sallad
Ingredienser
portioner
1 kruka bladsallad
300 g kokt fiskfilé, kall
1 förp kronärtskocksbotten
1 röd paprika
0,5 gul lök
1 dl gröna oliver
2 msk vitvinsvinäger
0,5 dl olivolja
salt
svartpeppar
0,5 knippe dill
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Dela fisken i mindre bitar. Skär kronärtskocksbottnarna i strimlor. Strimla även paprikan. Skala och strimla löken.
Bottna ett vackert fat med sallatsblad. Varva fisk, kronärtskocka, paprika, lök och oliver ovanpå. Dekorera med dill.
Vispa ihop vinäger, olja, salt och peppar. Slå vinägretten över salladen före servering.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut