Epoq svarta kök Integraepoq_elgiganten_svg

Inred köket - så hittar du din stil!

Visst är det svårt att få till "det där lilla extra" som gör köket mysigt och ombonat? Men misströsta ej! Epoq ger dig 7 olika stilar med tips och trix hur du inreder köket!

Epoq bänkskivor Laminat Vad ska man tänka på när man ska renovera köket, köpa helt nytt... eller bara försöka piffa till det med detaljer?
De flesta av oss har en favoritfärg som man alltid återkommer till - använd den! Det är väldigt få som ångrar en favoritfärg i köket.
När du ska inreda köka, håll dig till cirka 3 färger i köket. Det kan låta tråkigt, men det skapar en helhet och harmoni. Utöver din favoritfärg, plocka upp två accentfärger som du har på möbler och detaljer i köket. Det gör det så mycket lättare att matcha matta, gardiner, lampor, bord, bordstabletter, krukor mm.

Ska du köpa ny köksbänk till köket, ny köksblandare eller går du i tankar att byta ut hela köket? Att bara behöva bestämma sig bland alla valmöjligheter är svårt. Ta hjälp av en köksplanerare som utgår ifrån dig och din budget!

Bläddra i den nya katalogen här!


Grått kök

Grått är en perfekt basfärg som man enkelt kan förändra i olika stilar. Gilar du 50-talsstil med mättade färger och designklassiker eller lantligt med porslinsknoppar och handtag, vitt tunnebanekakel och charmiga gardiner?
Epoq grönt kök ny
Grått passar att mixa med de flesta färger som här köket Shaker Steel grey i varmgrått tillsammans med en vackert olivgrön vägg. Bruna och svarta accenter tillsammans med naturmaterial som trä och sten skapar ett lugn för ögat och pricken över i blir detaljer i mässing eller borstade metaller.

Se mer av köket Shaker


Beige kök

När Bianca Ingrosso renoverade köket för några år sedan i en beige, vilsam och stilren stil... ja då fick alla upp ögonen för de sandärgade nynserna som skapar ett modernt men ändå varmt och tidlöst kök.
Epoq Trend beige
Så inreder du köket Beige Håll ihop stilen och för att behålla lugnet i köket genom att inte använda för mycket färger som här det svanenmärkta köket Trend i Sand eller Greige. Mixa med bruna och rökiga nyanser, jordnära material trä och sten och toppa med svarta accenter.
Trendserien kommer i över 26 olika färger - ett kök med många smarta funktioner och finesser.

Se fler Trendkök


Vitt kök

Precis som grått är det vita köket ett säkert kort och det är enkelt att styla i vilken stil man vill, från lantligt, till trendigt och modernt med högblanka luckor.
Så inreder du köket vitt

Vitt lantligt med spröjsade luckor i Epoqs köksserie Heritage med detaljer i silver och porslin. Eller vill du ha ett vitt kök med släta luckor, marmor med beiga ådringar i och med köksblandare i mässing? Med Epoqs breda utbud kan du välja och vraka bland luckor och detaljer för att få precis det köket du vill ha.

Bläddra i Epoqs inspirationsmagasin här


Grönt kök

Epoqs svanenmärkta köksserie Trend i färgen Sage ger en harmonisk och varm känsla. Förstärk med naturmaterial i trä och sten och inred köket med många gröna växter.
Så inreder du köket grönt
En lugn olivgrön färg som Sage går att matcha fint med både kromade detaljer som med mässing och olika borstade och rökiga nyaser.

Bläddra i Epoqs härliga inspirationskatalog här!


Coral red

Inte alla vågar sig på ett korallfärgat kök. Men vågar du är det värt alla funderingar! Även ett kök i mer ovanliga färger går att ändra stil på. Skapa trendkänsla genom att ha svarta detaljer och mässing. Eller gå åt en mer jordnära stil med accenter i jordiga toner, material i ljusa träslag, sten, betong, bambu och jute.
Epoq coral red ny

Epoqs svanenmärka köksserie Trend finns i över 26 färger. Med upp till 35-års garanti har du inte bara ett brett utbud att välja på utan ett kök med lång hållbarhet!

Upptäck Epoqs olika kök här


Petrolblått

Epoqs svanenmärkta kök Trend i petrolblått ger ett varmt och välkomnande kök. Ett kök i färg - men utan att sticka i ögonen. Den mättade färgen passar perfekt tillsammans med jordiga nyanser, brunt, beige och svart. Trädetaljer och blanka material som mässing i krom blir fint för att skapa blickfång i köket.
Så inreder du köket petrol


Svart kök

Svarta kök är tredigare än någonsin. Och bara för att du köper ett svart kök behöver inte köket bli mörkt. Använd vita ytor på väggarna, accentfärger eller håll det stramt med designdetaljer i trä och blanka metaller.

Så inreder du köket svart

Här Epoqs kök Integra med integrerade handtag och svarta, släta luckor. Letar du inspiration på fler svarta kök? Epoq har flera olika svarta kök och kombinationer i sortimentet.

Boka ett möte med en köksspecialist från Epoq!