Beijing Familjens favoritdumplings med krämig kålsalladBeijing8 logga NY

Så enkelt gör du dumplings!

Frasigt stekta eller fluffigt ångade dumplings med fräscha tillbehör och goda dippsåser, finns det något godare? Att bjuda på en härlig dumplingsmiddag behöver inte alls vara svårt. Så här gör du!
koket.se
Beijing Familjens favoritdumplings med krämig kålsallad

Duka fram dumplings, era favorittillbehör och goda dippsåser och njut av en riktig succémiddag tillsammans med familjen. Med Beijing8 färdiga dumplings går det snabbt, enkelt och blir riktigt riktigt gott! Slå på klippet för att se hur du ska tillaga dumplings.

Ångade dumplings

Traditionellt sätt ångas dumplings i bambuskålar, men det går såklart bra att göra i ett vanligt durkslag också. Välj en kastrull där ångningsskålen eller durkslaget kan ställas ovanpå. Fyll kastrullen till hälften med vatten, det ska inte nå upp till skålen. Koka upp vattnet, placera skålen på kastrullen, sätt på ett lock och ånga i ungefär 6 minuter. Klart!

Stekta dumplings

Hetta upp en stekpanna med lite olja och lägg ner dumplings. Stek gyllene och sänk sedan värmen på plattan till medelvärme. Häll över några matskedar vatten (så att botten precis täcks) och lägg på ett lock över stekpannan. Låt ångas i ca 5 minuter. Ta av locket och låt det sista vattnet ångas bort. Klart!

Klassiska tillbehör och goda såser

Ångad broccoli, en krispig kålsallad och edamamebönor med lite olja och salt är fräscha och enkla tillbehör att servera till dumplings. Många gillar också att äta dumplings tillsammans med nudlar och ris. Glöm inte det viktigast av allt - dippsåserna! Gör egna smakrika dippsåser eller köp någon av de färdiga såserna från Beijing8.

Här hittar du lättlagade och riktigt goda recept på tillbehör och dippsåser!

Enkelt och gott med dumplingsmiddag!