Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Rabarber- och jordgubbskompott
Foto: TV4
Rabarber- och jordgubbskompott
Betyg: 4 av 5 (2 röster)
2
Spara
Av:
Köket.se
4
ingredienser
Sommarens bästa.
Ingredienser
portioner
5-6 dl röd rabarber, finskuren
1 l jordgubbar, delade
1-2 dl strösocker
1 dl apelsin, pressad
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Varva allt i en kastrull. Låt dra ett par timmar.
Sjud upp långsamt och rör så att sockret smälter. Sjud 5 – 10 min. utan att koka.
Serveras kall med glass eller vaniljsås till.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut