oliver, prosciutto, champinjoner (eller annan valfri favorittopping)
Gör så här
Sätt ugnen på 275 grader.
Ställ in en plåt högt upp i ugnen.
Blanda alla ingredienserna till pizzadegen i en degblandare ca 10 minuter eller tills degen släpper från bunken.
Stjälp upp degen på ett mjölat bakbord och dela den i 4 bitar.
Forma pizzabottnar genom att strö ordentligt med mjöl över degen och jobba med fingertopparna från mitten ut mot kanten till önskad storlek. Lämna 1-2 cm av kanten orörd.
Placera bottnarna på bakplåtspapper och låt vila under bakduk i 15 minuter.
Bre på tomatsås på dina pizzabottnar. Toppa med riven mozzarella, riven ost och annan valfri topping. Ringla gärna lite olivolja över samt peppra med svartpeppar.
Baka på den varma plåten i så hög temperatur som möjligt tills pizzan får fin färg, alternativt i 9 minuter på 275 grader.
Ta ut pizzan ur ugnen och toppa med färsk basilika. Vik ihop pizzan till en wrap och avnjut med en gång!