I samarbete med Scan

Pizza på 3 sätt!

Till helgen är det mysigt att kunna krypa upp i soffan och äta något gott framför teven! Här bjuder vi på tre enkla & inspirerade pizzatips!


1. Pizzamackor

Alltså mums! Det här receptet är ju hur enkelt som helst och "man tager vad man haver" hemma. Rostbröd, fralla eller baguette. Stryk lite olivolja på smörgåsarna, tomatkross eller salsamix, toppa med Scans nya produkt "Korvish", skivade och lätt stekta, strö över ost och pizzakrydda. in i ugnen på 200 grader tills osten smält. Huuuuuur gott som helst!


2. Pizzamuffins

Ta ett paket smördeg och peta ner i formarna på en muffinsplåt. Fyll med lite krossade tomater, lätt stekta Korvish-bitar, lite lätt fräst lök och babyspenat och tryck ner en mozzarellaboll i varje muffin och krydda med pizzakrydda. In i ugnen på ca 200 grader, tills de fått en fin, frasig färg.


3. Pizzawrap

Här kan du använda både smördeg och pizzadeg. Tryck ut smördegsbiten på en plåt täckt med bakplåtspapper. Fyll mitten av smördegen med tomatkross, lätt stekta korvishbitar, färska örter och riven ost, krydda med pizzakrydda. In i ugnen på 225 grader tills wrappen fått en fin färg.

Gott på pizzan!

Det bästa med dessa tre superenkla pizzarätter är att du kan variera dem i all oändlighet med dina favoritingredienser.
Prova exempelvis någon av Scans nya Korvish-smaker, Anchochili, Örter eller Svartpeppar. Korvish innehåller hälften kött och hälften Svensk Rapsgris - perfekt för den som vill äta mer grönsaker och svenska råvaror! 
Och framförallt, de smakar gudomligt gott, även på pizza!

Goda recept med Korvish & Järpish