Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Kurser
Sök
visa meny för konto
Honugsglaserade Revben
Honugsglaserade Revben
25
Spara
Av:
Per Morberg
Från:
Vad blir det för mat
9
ingredienser
Ingredienser
1 kg tjocka revben, (gärna med svålen på)
4 msk honung
1 apelsin
soja
En liten bit ingefära
salt
peppar
1 morot
1 gul lök
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Snitta skåror i svålen om den finns kvar. Salta och peppra rikligt runt om.
Skär upp löken och moroten grovt och lägg i botten på pannan.
Lägg sedan på spjället och ställ in plåten i ugnen i 175 grader.
Varefter det smälter ner steksaft från spjället kan du börja ösa.
Efter ca: 1 timma, pensla på marinaden.
Stek spjället tills revbenen släpper lätt från köttet.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut