Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Grillad entrecote
Foto: Fredrik Sandin Carlsson
Grillad entrecote
0
Spara
Av:
Pelle Johansson
11
ingredienser
20 min
En saftig, grillad köttbit slår aldrig fel.
Snabbt
Ingredienser
720 g entrecôte [4 skivor à 180 g]
barbequesås (valfri)
0,25 vitkål
2 morötter
1 dl majonnäs (gärna Hellmann's)
2 msk dijonsenap
1 klyfta vitlök
0,5 krm strösocker
salt
peppar
malen spiskummin
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Riv morötterna och strimla vitkålen. Salta, peppra och sockra. Låt stå fem minuter och dra år sig smakerna.
Gör en sås på majonnäs, senap, spiskummin och vitlök.
Häll bort vätskan från kålen och blanda med såsen. Smaka eventuellt av med mera salt och peppar.
Grilla köttet cirka, 2 minuter på varje sida. Pensla på barbecuesås tunt precis på slutet av grilltiden.
Servera köttet tillsammans med kålsalladen.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut