• Meny
  • Sök
  • Kontomeny

Pannkaksmuffins med lättvispad grädde och sylt

0 röster
30 min
4

Dessa smarriga pannkaksmuffins är lika lätta att göra som de är goda att äta - perfekt som enkel lunch eller att ta med på sommarutflykten!

30 min
4
4 portioner

Du behöver

Muffins

  • 4 ägg
  • 4,5 dl mjölk
  • 1 krm salt
  • 2,5 dl vetemjöl

Topping

  • BOB Squeezy Hallon
  • färska bär
  • vispgrädde

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Vispa äggen tillsammans med mjölken. Tillsätt salt och lite mjöl åt gången. Vispa till en slät smet och låt svälla några minuter.
  3. Sätt ut muffinsformar i en muffinsplåt. Fyll upp med smeten till en tredjedel ungefär. Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter eller tills de är gyllene och fina.
  4. Servera med lite grädde, BOB sylt och färska bär.
6 juli 2020