Ordning och reda i skafferiet - burkarepoq_elgiganten_svg

Ordning och reda i skafferiet

Finns det något mer tillfredställande än ordning och reda i skafferiet? Ja, kanske…men oj så skönt det är med översikt över vad du har hemma. Och det måste vara enkelt att plocka fram varor när du står mitt i matlagningen med händerna fulla. Här är 5 tips på hur du får ordning och reda i skafferiet!

Börja med att rensa ur

Rensa ur det som blivit gammalt och ge bort det som stått på hyllan ett helt år och som du vet att du inte kommer använda. Håller något på att gå ut? Planera in en rätt i veckans middagsplanering med de råvaror som börja närma sig utgångsdatum.

Sortera och ordna

Köp likadana och stapelbara plastburkar eller praktiska glasburkar och häll ner mjöl, gryner och socker i. Det blir extra proffsigt med etiketter på varje burk!

Förvara högt och lågt

Använder du inte skåpet högst upp för att det är svårt att nå? Då är den här smarta kökslösningen från Epoq allt du letar efter!


Epoq iMove - den intelligenta utdraglösningen för väggskåp.

Bläddra i Epoqs nya kökskatalog här!

Utnyttja alla ytor

Är inte den här skafferiförvaringen en dröm? Självklart ska även skafferidörren kunna användas som förvaringsyta. Du får mer plats och det blir mycket enklare att hitta det du letar efter utan att behöva rota runt i skafferiet.

Epoq Tandem - utdragsförvaring som ger dig helt nya förvaringslösningar för högskåp.

...till och med sockeln!

Utrymmet längst ner under skåpen står ofta tomt och helt utan funktion. Spana in den här lösningen med Epoqs sockellådor! Perfekt för att förvara plåtar och bakformar eller annat som du kanske inte använder varje dag.

Ta tag i kryddförvaringen

Kryddskåpet eller lådan öppnas dagligen så visst är det minst lika viktigt att ha ordning och reda där! Rensa, städa ur och sortera efter hur ofta du använder kryddorna. 

Ett riktigt superhack är att en bild på kryddorna i kryddlådan med telefonen så du vet vad du har hemma nästa gång du står i affären. Inga dubbletter och ordning och reda i kryddlådan!

De här drömmigt perfekta kryddlådorna hittar du hos Epoq. Med invändiga lådor blir det lätt att organisera din kryddlåda eller kökslåda och du får enkelt plats. Indelningen kan anpassas efter behov och du kan komplettera med lådbelysning som tänds automatiskt när lådan öppnas - hur lyxigt är inte det?

Epoq erbjuder kök av hög kvalitet. Skåpen och lådorna testas 120 000 gånger och lådorna tål upp till 60 kg. Epoq har hela 35 års garanti avseende material- och produktionsfel.

Vill du veta mer? Boka ett kostnadsfritt 90-minuters rådgivningsmöte med en köksspecialist!