Blanda mjöl, bretzels, socker och bakpulver i en bunke. Blanda smör, ägg, yoghurt och vanilj i en annan bunke och vispa ihop. Blanda sedan i det torra med vätskan.
Fyll i formar som är i en minimuffinsplåt och lägg på 3-4 röda vinbär på varje muffins. Grädda i 175 grader i ca 10 minuter. Låt svalna innan du spritsar på marängsmörkräm.
Marängsmörkräm
Vispa smör och vaniljsocker vitt. Blanda äggvita, socker och salt i en bunke och värm under omrörning över vattenbad till 65 grader. Häll över till assistent och vispa tills marängen blivit kall på hög hastighet.
Sänk hastigheten och blanda i lite smör i taget. Vispa fluffigt. Häll i spritspåse med tyll.
Dekoration
Spritsa på marängsmörkrämen och fäst krossade bretzels på sidorna. Toppa med en minibretzel!