Tonfisksallad

10 röster
20 min
4
Tonfisksallad
Foto: TV4

Tonfisksallad med purjolök, kapris, keso, olivolja och rostad lök.

Visa mer
20 min
4
4 portioner

Du behöver

  • 2 förp tonfisk i olja
  • 2 msk kapris
  • 250 g keso, naturell
  • 12 kvisttomater, små, klyftade
  • 0,5 purjolök, tunt skivad
  • 1 knippe bladpersilja, grovt skuren
  • 1 ask böngroddar
  • 1 dl rostad lök
  • 0,5 dl solrosfrön
  • olivolja, att smaksätta med
  • salt
  • svartpeppar
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Rosta solrosfröna gyllenbruna i torr stekpanna.
  2. Varva purjolök, tomat, tonfisk, böngroddar och persilja på ett fat.
  3. Klicka ut keso och häll en god olivolja över.
  4. Salta och peppra.
  5. Toppa med solrosfrön och rostad lök.
8 juni 2012
Kökets kurser

laddar fler recept...

Laddar fler recept...