Färsk ravioli

1 röst
25 min
4

Färska ravioli med kajpsmaksatt färs och grönpepparsås.

Visa mer
25 min
4
4 portioner

Du behöver

  • 1 förp färska ravioli, gärna svampfyllda
  • 500 g blandfärs
  • 1 knippe kajp eller ramslök, finskuren
  • 5 dl grädde
  • 1 msk grönpeppar i lag, krossad
  • Salt
  • Svartpeppar

Gör så här

  1. Blanda kajplök med färsen, salta och peppra och klicka ut den i het stekpanna med en klick smör i.
  2. Stek klickarna gyllenbruna, tillsätt grönpeppar och grädde.
  3. Låt puttra någon minut och smaksätt med salt och peppar.
  4. Koka raviolisarna mjuka i saltat vatten.
  5. Häll av vattnet och lägg i pastan i grönpepparsåsen.
  6. Sväng runt och servera med strimlad kajplök på.
8 juni 2012

Laddar fler recept