Spenatpannkakor med mozzarella, majs och gröna ärtor

Spenatpannkakor med mozzarella, majs
Foto: TV4
Karin Andersson
Karin Andersson

Spenatpannkakor med mozzarella, majs och gröna ärtor

37

9 ingredienser

30 min

Matiga pannkakor med spenat i smeten och fyllda med mozzarella, majs och ärtor.

Se fler recept från

Mitt kök


Ingredienser

portioner4
  • 200 g fryst spenat
  • 4 ägg
  • 6 dl mjölk
  • 3 dl vetemjöl
  • 0,5 tsk salt
  • 2 förp mozzarellaost
  • 1 förp majs
  • 200 g gröna ärtor
  • Smör att steka

Gör så här

  1. Vispa ägg, mjölk, mjöl och salt till en slät smet.
  2. Tina den frysta spenaten och blanda i den i smeten.
  3. Stek pannkakorna gyllenbruna i smör.
  4. Värm ärtorna och majsen i lite smör.
  5. Skär mozzarellan i bitar och blanda ner dem med ärtorna och majsen, låt osten smälta och fördela blandningen på pannkakorna. Rulla ihop dem och servera.
TIPS!
läs mer
Räksallad med grön sparris och citroninlagd avokadoNY

16 fräscha vårrecept

Enkelt och hälsosamt

Läs mer