Häll mjöl och salt i en skål och gör en grop i mitten. Knäck äggen i mitten, häll sedan i ungefär hälften av mjölken och hälften av smöret. Rör ihop till en smet. Tillsätt sedan resten av mjölken.
Skala och halvera bananerna på längden. Täck bananerna med socker. Smält smöret på medelvärme i en stor teflonpanna.
Lägg i de sockrade bananhalvorna och koka dem på båda sidor tills de är gyllenbruna. Lägg bananerna på en tallrik och pressa över lite limejuice.
Torka ur stekpannan och smält sedan smör på medelhög värme. Häll på en slev av smeten och snurra pannan tills smeten täcker botten. Stek pannkakan i en till två minuter, vänd sedan och sänk värmen.
Toppa med två karamelliserade bananhalvor och ringla över en matsked kondenserad mjölk
över var och en. Strö kokosflingor på toppen och slå ihop pannkakan i ett paket så att fyllningen stängs in. Lägg upp på en tallrik och håll den varm i ugnen eller under en annan tallrik medan du steker de sista tre pannkakorna.
Servera pannkakorna med rostade sesamfrön, kokos och riven choklad på toppen.