Marabou-kladdkaka


Foto: Köket.se
Marabou-kladdkaka
7 ingredienser
25 min
Den allra godaste kladdkakan, med extra mycket choklad!

Ingredienser
- 150 g smör
- 2,5 dl strösocker
- 0,5 dl kakao
- 2 dl vetemjöl
- 1 tsk salt
- 2 ägg
- 200 g Marabou mjölkchoklad
Gör så här
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Smält smöret i en kastrull. Tillsätt socker, kakao, vetemjöl, salt och ägg. Rör ihop till en jämn smet.
- Häll I en springform och tryck ner Marabouchokladen i ett fint mönster. Om du sparar några rutor kan du smälta dem sedan och ringla över den färdiga kakan!
- Grädda i 15-17 minuter.
- Låt svalna och ringla eventuellt lite smält Marabou mjölkchoklad över kladdkakan!
TIPS!