Lövbiffspasta

Lövbiffspasta

Av: Linda Lundgren

10 ingredienser

Ingredienser

portioner
  • 4-8 tunna skivor innanlår
  • 2 msk olivolja
  • 1,5 dl matlagningsgrädde
  • 1,5 dl crème fraîche
  • 1 msk senap
  • 0,5 dl färsk bladpersilja
  • 300 g tagliatelle
  • salt
  • peppar
  • 4 äggulor

Gör så här

  1. Börja med att skära lövbiffen i tunna strimlor, bryn dem sedan i olivolja tills de fått en gyllenbrun yta. Häll på grädden, creme fraichen och senapen och rör runt. Sänk värmen och låt småputtra i några minuter. Smaka av med salt och peppar. Strö över persiljan (hackad) och blanda. Koka pastan och häll sedan ner den i såsen och vänd runt försiktigt. Servera till exempel med en äggula och inlagd gurka.