Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Leilas knapriga favorit paj
Leilas knapriga favorit paj
9
Spara
Av:
Leila Lindholm
Från:
Nyhetsmorgon
9
ingredienser
Ingredienser
portioner
6 dl rabarber, i bitar
3 dl jordgubbar, delade
2 msk potatismjöl
50 g vitchoklad
1 dl sötmandel
2 dl havregryn
1 dl strösocker
100 g smör
1 l vaniljglass
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
1.Värm ugnen till 200 grader.
2.Blanda rabarber, jordgubbar och potatismjöl och lägg i ugnsfast form.
3.Hacka vitchoklad och mandel grovt, blanda med havregryn, socker och kallt smör i bitar.
4.Nyp ihop till en smuldeg och strö över rabarbern och jordgubbarna.
5.Baka pajen till gyllene färg i cirka 15 minuter.
Servera med en klick mjuk vaniljglass!
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut
Leilas knapriga favorit paj | Köket.se