Epoq - liten budget koksbildepoq_elgiganten_svg

Köp kök med liten budget

Vill du renovera köket men har svårt att få ihop det rent ekonomiskt? Inga problem! Vi fick en pratstund med en köksspecialist från Epoq som berättade om sina bästa tips och knep för att renovera köket med en budget. Inspireras av smarta lösningar, enkla prioriteringar och skapa just ditt drömkök!

Om man ska bygga kök med en begränsad budget, vad är viktigt att tänka på från början? 
- Man får gärna berätta om sin budget för sin köksplanerare, då har vi mycket lättare att guida i valen. För att få ett så lågt pris som möjligt gäller det att utvärdera funktion och behov. Många kök säljs med mycket lådor idag, det är bra för funktionen och hjälper till att fylla många behov. Men i vissa skåp går det ju också att använda hyllplan för smart förvaring. Vårt breda utbud i hela sortimentet möjliggör för dig att välja produkter till ett lågt pris med bra kvalité som passar din budget.

Boka ett möte med en köksspecialist!

Vilka delar brukar dra iväg kostnadsmässigt? 
- Bänkskivor är något som varierar väldigt mycket i pris beroende på vilka val man gör.

Bläddra i nya kökskatalogen här!

Och vilka val kan man göra/ ta bort/ byta ut mot för att hålla en lägre budget? 
- Man kan köpa bänkskivor i laminat i fast längd, välja en infälld diskho, istället för en som är monterad från fabrik, välja luckor istället för lådor m.m. Man kan också låta en laminatskiva fortsätt upp på väggen, det är både snyggt, praktiskt och den kan man själv eller snickaren montera, så man behöver inte ta in en plattsättare. Våra kök är smidiga att montera på egen hand och monteringskostnaden är en del där du kan spara pengar om du är lite händig själv.

Om man ska lägga lite mer pengar på någon del vad tycker du är viktigt? 
- Då måste jag nog säga bänkskivan, den är så stor del det visuella i köket och den är oftast inte så lätt att byta i efterhand.

Om man inte har råd att köpa ett helt nytt kök, men vill renovera. Vad är viktigt att tänka på då? Måste hela köket göras om på en gång? 
- En möjlighet kan vara att renovera en del i taget. Ibland säljs gamla kök på ”återbrukssidor” så som Blocket och det kan gå att behålla delar från ett tidigare kök i ett nytt kök. Vi hjälper till med kreativa lösningar oavsett budget för att du ska få till en helhet som passar dig och din plånbok.

Epoq har ett brett utbud kök. Vilken modell ger mest kök för pengarna? 
- Man får väldigt mycket kök för pengarna oavsett vilken serie man väljer hos oss.

Epoq erbjuder kök av hög kvalitet. Skåpen och lådorna testas 120 000 gånger och lådorna tål upp till 60 kg. Epoq har också 35 års garanti avseende material- och produktionsfel.

Bläddra i nya kökskatalogen här!