Griljering av julskinka

Griljering av julskinka

0

5 steg att laga

6 ingredienser

Griljera den julskinka själv!

Ingredienser

  • 1 kokt skinka (eller ugnsbakad, 3-4 kg)

Griljering:

  • 4 msk siktat ströbröd
  • 1 msk senapspulver
  • 3 msk strösocker
  • 1 ägg, uppvispat
  • matolja, lite

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 300 grader.
  2. Skär loss svålen på skinkan och lägg sedan skinkan i en långpanna.
  3. Blanda ströbröd, senapspulver och socker. Pensla skinkan med ägget och strö på senapsblandningen.
  4. Slå lite matolja i långpannan och griljera skinkan i 5-10 min tills den får fin färg.
  5. Ös under tiden med oljan.
TIPS!
läs mer
Matvetesallad med fetaost

Matiga sallader för alla smaker

Här har vi samlat enkla, goda sallader från våra kockar

Läs mer