Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker fluffigt. Rör ner smält smör och mjölk i äggvispet.
Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och sikta ner i smeten.
Chokladmuffins och vita muffins
Placera ut 12 pappersformar i en muffinsplåt.
Häll en tredjedel av smeten i en ny skål. Blanda ner två matskedar kakao i den smeten. Häll smeten i 6 muffinsformar.
Fyll de andra 6 muffinsformarna med vit smet från den stora bunken.
Grädda i ugnen i ca 10-12 minuter. De vita muffinsen ska ha fått lite färg och blivit lite gyllenbruna innan du tar ut den.
Håll koll så att de blir lagom gräddade. Provstick med en sticka i mitten på en av muffinsen. Om stickan är torr när du drar upp den är muffinsen klara.
Ställ plåten åt sidan och låt muffinsen svalna.
Topping till muffins
Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft till frosting krämigt. Vispa i färskosten.
Häll hälften av frostingen i en bunke och häll i 1-2 msk kakao och blanda om.
Häll chokladfrostingen i en sprits och spritsa på chokladmuffinsen. Dekorera med något fint. Ställ in i kylen.
Nu tar du frostingen som är kvar och färgar med grön karamellfärg. Häll den i spritsen och spritsa på de vita muffinsen.
Toppa med t ex hallon på varje muffins.
Vinbärskakan
Smörj och bröa en rund form med löstagbar botten.
Häll resten av smeten som är kvar från muffinsbaket i formen.
Ploppa ner vinbär i smeten.
Grädda i ugnen 20-25 minuter. Kakan ska ha fått lite färg då är den klar.
Ta ut kakan och låt den svalna. När den svalnat, häll florsocker i en tesil och pudra över kakan.