8 tips till julmyset!

Som vi längtar efter julens dofter, glittrande adventsstjärnor, julmat och mys med de närmsta. Kanske nu mer än någonsin!
Här är 8 tips hur du skapar en mysig jul på nolltid.

1. Levande ljus

Tända ljus hör hela december till! Serien Carat i kristall ger extra mycket lyster när ljusets sken glittrar i glasets veckade ytor. Matcha ljusstakarna med vackra vaser i samma serie - perfekt för grankvistarna!

Se produkt & pris här >>

2. Laga mat med saffran

Inte bara det klassiska bullbaket sprider juldofter. Gör en fantastisk saffransgryta med skaldjur i den rustika buffetgrytan från Le Creuset. Lika gott till adventsmiddagen som till nyår!

Se specialerbjudande på grytan här >>

3. Glögg

Ingen jul utan glögg Håll glöggen varm i denna dekorativa glöggställning från Cervera.

Se specialerbjudande med fin rabatt här >>

4. Vackra glas

Ett par champagneglas "Open up" från Cervera passar lika bra att servera förrätten i, som efterrätten.... men självklart en perfekt julklapp att sedan skåla in tolvslaget med på nyårsafton!

Till Cerveras julerbjudande >>

5. Mässing

Mässingens blanka ytor skapar det där extra juliga blinget i decembermörkret. Den här klassikerna från Georg Jensen passar perfekt till adventsfikat eller på jul- och nyårsbordet.

Se det fantastiska erbjudandet på Cervera på Georg Jensen >>

6. Stilfull juldekor

Visst minns du Kay Bojesen bruna träapa - en riktig dansk designklassiker... precis som dessa bedårande skidåkare i trä. Perfekt för den designintresserade  som inte vill ha tovade tomtar i fönstren!

Se produkt och pris >>

7. Gjutjärnsbröd  

Att baka bröd i gjutjärnspanna är både enkelt, roligt och gott. Men denna djupröda gjutjärnsgryta från Anders Petter blir julens bröd extra dekorativt! Dessutom en kul julklapp om du bakar ett bröd och lägger i ett receptet i gjutjärnsgrytan också.

Till Cerveras julerbjudande på Anders Petter >>

8. Kom i stämning

Inget går upp mot julbaket! Från pepparkakor till lussebullar och julgodis. Passa på att göra en stor sats - och ge bort i fina presentaskar till jul. 

Till kaveln från Anders Petter >>

Till Cerveras fina pepparkaksformar >>

Se fler julerbjudanden från Cervera här!