Jamies Amerika

Jamies Amerika

Spännande recept, fantastiska foton och superläcker form! Jamie Oliver förnekar sig inte - lika hungrig som man blir på hans mat, lika sugen blir man på boken.

Jamie Oliver tar dig med på en passionerad kulinarisk resa genom Amerika. 120 recept finns samlade i den smakrika, färgsprakande boken som sträcker sig från New York via Louisiana, Arizona och Los Angeles.

Här blandas traditionellt och modernt, lätt och fräscht. Här finns lägereldsmat, bönor och chilikryddade popcorn och riktig "soul food" från Södern. I det obligatoriska BBQ-avsnittet hittar du både ölgrillad kyckling och en härlig surf’n’turf.

Vi bjuds även på smarriga efterrätterna så som pecannötspaj med bourbon, brödpudding med choklad och öl eller varför inte en blodapelsingranité́?

Amerikansk mat har nog aldrig känts så spännande och exotisk som här i Jamie Olivers tappning. Till de flesta recept presenteras dessutom förslag på vin.

Mellan recepten får vi hänga med Jamie när han möter amerikaner runt om i landet. Människorna han träffar ger en färgstark bild av ett mångfasetterat och fascinerande Amerika av idag beskrivet på Jamies humoristiska och engagerande sätt.

Missa inte Jamie Olivers hemsida! JamieOliver.com

Recept ur Jamies Amerika