Två smarriga wraps med rostbiff
Två smarriga wraps med rostbiff
22 ingredienser
Husmorsornas favoritwraps - en i tortillabröd med curry, och en i tunnbröd med avokado och grillad paprika.
Ingredienser
Med tortillabröd:
- 4 tortillabröd (med spenatsmak)
- 6 potatisar, kokta kalla, skivade
- 1 rödlök, finhackad
- 75 g rucolasallad
- 8 skivor rostbiff
- 2 dl solrosskott
Currydressing:
- 1 dl crème fraîche
- 1 dl gräddfil
- 1 tsk curry
- 1 äpple, finhackat
- salt
- peppar
Med tunnbröd:
- 4 skivor runt mjukt tunnbröd
- 0,5 dl färskost (eller annan färskost)
- 4 msk ajvar relish
- 8 skivor skivor rostbiff (funkar även med god rökt skinka)
- 1 avokado, skivad
- 1 grillad paprika, skivad (på burk funkar finemang!)
- 1 ask cocktailtomater i halvor
- 100 g rucolasallad
- salt
- peppar
Gör så här
- Med tortillabröd: Blanda alla ingredienserna till dressingen.
- Fördela potatis, lök, rucola, rostbiff och solrosskott på
- bröden.
- Avsluta med att ringla currydressingen över. Vik eller rulla ihop tortillabröden och ät.
- Med tunnbröd: Bred bröden med philadelphiaost och ajvar relish.
- Lägg på rostbiff, avokado, paprika, tomat och
- rucola. Krydda, rulla ihop och in i munnen!