Hurra! Vi är Sveriges bästa matsajt!

För andra året i rad har Köket.se blivit utnämnd till Sveriges bästa matsajt i IDG's prestigefyllda tävling Topp100 2019 och försvarar därmed titeln från nominerade matsajter så som Arla och Ica.

Vi på Köket är extra glada för att juryn lyfter fram vår unika mix av innehåll och tjänster som inspirerar och hjälper våra användare att lyckas i köket!

Juryns motivering:

Även i år seglar Köket upp i ledning som Sveriges bästa matsajt. Sajten bjuder fortsatt på bra recept, innehåll och matinspiration samtidigt som plattformen hela tiden utvecklas för att erbjuda det lilla extra till besökaren. Under 2018 började man använda en AI-plattform som personifierar upplevelsen ännu mer och rekommenderar tjänster och innehåll utifrån användarens beteende.

Köket har även fortsatt med sina matlagningskurser online under ledning av några av Sveriges populäraste kockar. Köket jobbar idag närmare TV4:s matprogram för att skapa videoinnehåll för webben som går mer på djupet inom matlagning och bakning under samlingsnamnet ’Se & gör’ – där användaren guidas genom receptet. Under året lanserades även en inköpslista som hjälper användaren att utifrån recept man hittat på sajten planera och handla mat för veckan. Man har även börjat lansera olika typer av inspirationsboxar med recept från olika kockar och kända personer som går att beställa hem. Samtidigt fortsätter man att engagera på sociala medier för att nå ännu längre med sin matinspiration. Stort grattis till en välförtjänt topplacering säger vi!För tredje gången har Köket.se blivit utnämnd till Sveriges bästa matsajt i IDG's prestigefyllda tävling Topp100 2019 och försvarar därmed titeln från nominerade matsajter så som Arla och Ica.

För tredje gången har Köket.se blivit utnämnd till Sveriges bästa matsajt i IDG's prestigefyllda tävling Topp100 2019 och försvarar därmed titeln från nominerade matsajter så som Arla och Ica.