Heta grönkålschips

2 röster
15 m
1 sats

Receptet ger dig ett riktigt nyttigt och gott snack med mycket smak! De här grönkålschipsen går både fort och enkelt att tillaga, perfekt till veckans fredagsmys.

Visa mer
15 m
1 sats

Du behöver

  • 200 g grönkål
  • 2 msk olja
  • 1 tsk chiliflakes
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 msk svarta sesamfrön

Gör så här

  1. Skölj grönkålen och riv av bladen från stjälkarna.
  2. Massera in olja i grönkålsbladen och fördela dem på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Krydda chipsen med chiliflakes, flingsalt och svarta sesamfrön.
  4. Rosta i ugnen på 200 grader i ca 7 minuter. Håll lite koll så att chipsen inte bränns.
I samarbete med Kökets box
20 juli 2018

laddar fler recept

Laddar fler recept