Börja med att göra pajbotten. Vispa smör och socker, tillsätt vetemjöl och sirap och rör samman till en deg. Ta ut 9 delar som du sedan skall trycka ut i formarna.
Smöra och mjöla 9 pajformer i tartelettstorlek (ca 10-15 cm i diametern). Lägg pajdeg i pajskalen och tryck ut degen till kanterna. Ställ åt sidan så länge.
Rosta nötterna 10-12 minuter på 250 grader och låt svalna, håll ordentlig koll så att du inte bränner nötterna! Ta bort skalet genom att gnugga de rostade nötterna i en kökshandduk.
Grovhacka nötterna, använd bara hälften till fyllningen och spara resten till garnering.
Smält smöret och bryn det på medelvärme ca 5-8 minuter.
Rör honung, salt och vaniljsocker i en skål.
Vispa äggen och häll sedan ned det brynta smöret. Blanda alltsammans och lägg fyllningen i pajskalen.
Grädda pajerna på 150 grader i ca 20-30 minuter.
När pajerna kallnat, lägg på en klick grädde, pudra med kakao och toppa med några hackade nötter.