Vispa ägg och socker vitt och poröst. Blanda potatismjöl, vetemjöl och bakpulver i en skål (blanda med gaffel). Rör ned mjölblandningen i äggblandningen med elvisp alt. assistent, försiktigt.
Smöra och bröa tårtformen med mannagryn. Grädda botten i nedre delen av ugnen (175c) i 40-50 min. Låt botten svalna och skär sedan i 3 lager.
Hallonmousse
Koka upp hallon med vatten och citron tills det ser ut som sylt. Häll sedan i gelésocker och vanligt socker, koka ihop i ett par min. Låt hallonblandningen svalna i frys, så länge som möjligt.
Vispa upp grädden. Blanda ned hallonblandningen i grädden, om den blir för lös så blanda ned 1-2 msk marsanpulver. Låt stå i kylen en stund.
Kokosmousse
Blanda creme fraiche och socker i matberedare, tills det att sockret har löst upp sig. Vispa grädde i en bunke, ganska hårt.
Rör ned kokos i creme fraicheblandningen. Ha till sist i grädden, blanda luftigt men ordentligt. Ställ in moussen i kylen, så länge som möjligt.
Montera tårtan genom att ha en varsin mousse på vardera lager. Täck tårtan med lättvispad, fluffig grädde. Skiva frukten och bären till garneringen och dekorera efter smak och tycke.