Smula jästen i bunken till din matberedare, värm mjölken till ljummen och slå över och blanda runt. Lägg i resterande ingredienser och arbeta ihop degen långsamt med krok.
När degen gått ihop ökar du tempot lite och arbetar degen ytterligare 10 minuter tills den bildat gluten, känns elastisk och är glansig och fin på ytan.
Lägg ut degen på ett mjölat bord och låt vila 20 minuter. Kavla ut degen i rektangel 3-4 mm tjock.
Mandel- och vaniljfyllning
Blanda mandelmassa med lite av smöret i taget tills du har en slät fyllning, blanda i mjölk och vaniljsocker.
Bre på ett jämnt lager med fyllningen på den utkavlade vetedegen, marmorera i lite hallonsylt och grovriv vit choklad över. Rulla ihop till en rulle och dela i 30 bitar.
Lägg i pappersformar och på plåt, plasta eller ta en bakduk över och låt jäsa minst 60-90 minuter.
Sätt ugnen på 220 grader. Pensla bullarna med ägg och strö över pärlsocker, grädda i 12 min eller tills bullarna fått en fin gyllenbrun färg.