Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Grillad laxkotlett med spenat i tomat
Foto: TV4
Grillad laxkotlett med spenat i tomat
Betyg: 0 av 5
0
Spara
Av:
Köket.se
10
ingredienser
Fråga efter de goda fenorna i butiken.
Ingredienser
portioner
4 laxkotletter
ev laxfenor
salt
peppar
2 tomater (stora)
1 förp fryst bladspenat [ca 375 g]
2 msk grädde
muskot, riven
dill
citron
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Tina spenaten i en kastrull, späd med grädden och krydda med muskot.
Dela tomaterna och gröp ur kärnorna.
Krydda laxen och ev. fenor. Grilla eller stek fisk och fenor klara. Lägg upp på tallrik och garnera med dill och citron.
Fyll spenaten i tomathalvorna och ställ på tallriken.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut