Busenkel biffwok med äggnudlar

Biff a la ching chong
Foto: TV4
Tea Stjärne
Tea Stjärne

Busenkel biffwok med äggnudlar

13 ingredienser

20 min

Nudelwok med biff och cashewnötter.

Här hittar du

Shala shala sallad

och

Sun banan

från samma avsnitt.

Kolla in alla recept från

Godare än glass

.

Ingredienser

portioner
  • 250 g äggnudlar
  • 400 g biff, strimlad
  • 1 röd paprika
  • 1 broccoli
  • 1 dl bambuskott
  • 50 g cashewnötter
  • 1 msk olivolja
  • 1 klyfta vitlök
  • 0,25 vitkål
  • 1 dl sweet chilisås
  • 1 dl kinesisk soja
  • salt (efter smak)
  • svartpeppar (efter smak)

Gör så här

  1. Koka äggnudlarna enligt anvisningar på paketet.
  2. Häll av vattnet.
  3. Strimla biffen, paprikan, vitkålen och bryt av broccoliknippen från huvudet.
  4. Hetta upp en wokpanna och woka biffen i olja med lite salt och peppar.
  5. Lägg biffen åt sidan och woka grönsakerna tillsammans med nudlarna.
  6. Blanda ner biffen och smaksätt med sweet chili och soja.
  7. Toppa med cashewnötterna.