Glutenfria pannkakor med kokos och bär

Glutenfria pannkakor med kokos och bär
Foto: Köket.se
Köket .se kocksida
Köket .se kocksida

Glutenfria pannkakor med kokos och bär

37

2 steg att laga

8 ingredienser

20 m

De här glutenfria pannkakorna på majsmjöl är så söta och goda att det nästan slår de klassiska pannkaksrecepten! 

Toppa med florsocker, kokos och färska bär så blir det ännu mumsigare - och en perfekt rätt på picknicken!

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 6 dl majsmjöl
  • 4 dl vatten
  • 4 dl mjölk
  • 0,5 tsk salt
  • smör, att steka i
  • färska bär
  • kokos

Gör så här

  1. Vispa samman ägg och mjöl och sedan resten av ingredienserna till en jämn smet.
  2. Stek pannkakorna i smör och på medelvärme. Serveras direkt med färska bär, kokos och eventuellt en klick glass eller grädde.
TIPS!
läs mer
Vad är blått vin

Vad är blått vin?

Vad är egentligen blått vin - och hur smakar det?

Läs mer