Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Glödhoppor med äggröra
Foto: TV4
Glödhoppor med äggröra
Betyg: 0 av 5
0
Spara
Av:
Köket.se
7
ingredienser
En gotländsk specialitet.
Brunch
Ingredienser
portioner
ca 100 g rökt fårfiol, skivad
en näve kantareller
Äggröra:
2 ägg
2 msk grädde
salt
svartpeppar
smör
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Smält en klick smör i en kastrull. Slå i de hoprörda äggen och rör med en träsked över svag värme tills äggröran är klar. Krydda.
Fräs kantarellerna med smör i en panna, krydda.
Stek sist fårfiolen hastigt i brynt smör och servera till.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut