Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Hälsa
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Gubbröra med ansjovis
Gubbröra med ansjovis
9
Spara
Av:
Fredrik Eriksson
Från:
Köket
8
ingredienser
Ingredienser
6 ägg, hårdkokta och hackade
2 råa äggulor
2 msk gul lök, hackad (rå eller lätt smörfräst)
2 msk gräslök, hackad
3 msk dill, hackad
6 ansjovisfiléer, hackade
1 msk ansjovisspad
0,5 krm vitpeppar, nymald
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Bred eventuellt smör på bröd. Blanda alla ingredienser till gubbröran och fördela den på brödskivorna strax före serveringen. Eller sätt fram gubbröran i en skål och låt var och en förse sig själv.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut