Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Chilenska piroger
Chilenska piroger
Betyg: 3.69 av 5 (35 röster)
35
Spara
Av:
Fredrik Eriksson
Från:
Köket
13
ingredienser
Picknick
Ingredienser
Fyllning:
500 g köttfärs
2 gula lökar, hackade
2 klyftor vitlök
1 tsk salt
svartpeppar
olja
2 ägg, kokta
svarta oliver
Deg:
1 ägg
1 dl vatten
600 g vetemjöl
1 dl olja
0,5 tsk salt
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Fyllning:
Fräs köttfärsen i oljan, tillsätt lök samt vitlök och smaka av med salt och peppar.
Deg:
Kavla ut degen och ta ut cirklar med en tallrik.
Lägg sedan på en sked köttfärs, två skivor ägg och två svarta oliver. Vik ihop pirogen och vik kanten så att den håller tätt.
Grädda pirogerna i 250 grader i ca 15 minuter. Pensla sedan med vispat ägg.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut