Värm vattnet till fingervarmt och ha i jästen. Blanda vetemjöl tillsammans med salt, ha i jästvattnet och rapsoljan i blandningen. Blanda först med en slev och ta sedan ut degen på bordet och arbeta den i ca 10 minuter. Låt jäsa under duk. Vill du snabba på processen kan du lägga degen i ugnen på 30 grader.
Sätt ugnen på högsta värmen.
Skala och ta bort rotstocken från ananasen. Skär ananasen i små bitar, några lite mindre och några lite större.
Rör ihop crème fraiche med mascarpone, dijonsenap och honung. Smaka av med salt.
Skiva lök och champinjoner tunt.
Plocka ut innanmätet på en buffelmozzarella.
Kavla ut degen så den blir ca 0,5 cm tjock till en fin rund pizzaform. Se till att mjöla under så att degen inte fastnar!
Lägg på crème fraiche-blandningen, inte för mycket, låt kanten på pizzan vara fri. Lägg på löken och champinjonerna och sedan lite större ananasbitar.
Riv parmesan och pecorino på den grova sidan av rivjärnet. Strö riven ost över pizzorna. Lägg på buffelmozzarella, ca 2 cm stora "bitar".
Grädda i ugnen ca 10 minuter.
När pizzan är klar, strö över lite salt och ringla över olivolja!