Tomatsås bas Skålla tomaterna i hett vatten och drag av skalen.
Fräs vitlök och chili i lite olivolja
Tillsätt tomaterna och basilikan och låt puttra på svag värme ca 30 minuter.
Tillsätt ev ytterligare en skvätt olivolja.
Salta efter smak och tillsätt en gnutta råsocker. Kom ihåg att den skall vara lite het såsen.
Spenat Fräs vitlök och löken i lite olivolja.
Vitlöken får inte ta färg då blir den besk.
Lägg ned spenaten och vänd runt ca 3 minuter.
Zucchinin Hyvla zucchinin i långa band. Försök får dem så breda och hela som möjligt. Detta är era pastaplattor som vi skall använda att rulla cannelonin av.
Cannelloni Värm ugnen till 175 grader.
Lägg 1 alt 2 band av zucchini tätt ihop. Klicka på lite spenat och en liten bit fetaost alt keso.
Rulla ihop till en canneloni och lägg ned i en ugnsfast smörjd form med skarven nedåt.
Fyll formen med rullar tätt packade.
Slå över tomatsåsen, grädde efter smak och hyvla över parmesanost.
Strö över lite havssalt och peppar från kvarn.
Gratinera i ugn ca 30-40 minuter.
Servera med en frisk grönsallad med lite oliver samt lite god pesto vid sidan av.